ΕΛ.Β.Ε ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Η εταιρία ΕΛ.Β.Ε. ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. βρίσκεται στο χώρο των ελαστικών για περισσότερα από 30 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών η ΕΛ.Β.Ε. ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διανομής ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων για τους συνεργάτες της.

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στη λύση των προβλημάτων σας.

Για αυτό επιστρατεύουμε όλη μας τη γνώση και την ενέργεια στην εξεύρεση και την επιλογή των πιο αξιόπιστων προϊόντων για τη δική σας περίπτωση.

Η στρατηγική επιλογή της εταιρίας είναι η μαζική αγορά ελαστικών ώστε να πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή τόσο στις κορυφαίες μάρκες όσο και στα προϊόντα εισαγωγής μας.

Στην ΕΛ.Β.Ε. ΣΑΚΙΖΛΗΣ Α.Ε.

θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και μια σειρά προϊόντων εισαγωγής από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες παγκοσμίως. Όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας ISO, TUV,DOT, ECE.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ:

 

   
Η μάρκα Semperit κατάγεται από την Αυστρία και ανήκει στον όμιλο Continental από το 1985, προσφέροντας ελαστικά κορυφαίας ποιότητας. Η δύναμη της είναι τα ελαστικά ειδικών απαιτήσεων όπως τα καινοτόμα «alpine proven» ελαστικά, κατάλληλα  για δρόμους με πολλές στροφές και κλίσεις. Η οδήγηση στο βουνό γίνεται εύκολη με την τεχνολογία που αναπτύχθηκε ειδικά βάσει των απαιτητικών συνθηκών οδήγησης στις Άλπεις.

 


Είναι η κορυφαία μάρκα χειμερινών ελαστικών στον κόσμο και η πρώτη στη δημιουργία χειμερινών ελαστικών. Εκτός από το εξαιρετικό κράτημα στο βρεγμένο, τα ελαστικά Nokian είναι επίσης αθόρυβα και οικονομικά, διαθέτοντας άριστους δείκτες σήμανσης στις ετικέτες της Ε.Ε.

Οι ίνες Aramid, το ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αλεξίσφαιρων γιλέκων, σκληραίνουν και ενισχύουν τα πλευρικά τοιχώματα των ελαστικών, ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά και σε κοψίματα.

 


Το πρώτο και μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής φορτηγών ελαστικών της Κίνας. Παράγει επίσης βιομηχανικά ελαστικά και ελαστικά γερανών και φορτωτών κατέχοντας πολύ μεγάλη μερίδα αγοράς λόγω της εξαιρετικής ποιότητας. Τα πέλματά της αναγομώνονται πλήρως, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα της κατασκευής και της γόμας ενώ παρέχεται από την εταιρία μας εγγύηση καλής λειτουργίας όπως ισχύει για όλες τις Ευρωπαϊκές εταιρίες. Πρόκειται για ιδανική λύση μείωσης του κόστους και αύξησης της αποδοτικότητας.

 

     
Η Radar καλύπτει με την πλήρη γκάμα των ελαστικών της όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εξαιρετική ποιότητα των ελαστικών Radar αποδεικνύεται από τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο και στην οικονομία καυσίμου ενώ η γκάμα στα εκτός δρόμου 4Χ4 ελαστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

    
Αναμφίβολα μία από τις εντυπωσιακότερες ζάντες αλουμινίου φορτηγών, σφυρήλατη, με ελαφρύ κράμα που συνδυάζει την ποιότητα με την εμφάνιση. Παράγονται στην Taiwan,σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο. Πρόκειται για κάθετη μονάδα παραγωγής που συλλέγει τις πρώτες ύλες και τις μετατρέπει σε τελικό προϊόν.Έχουν το μισό βάρος από τις σιδερένιες ζάντες ενώ προστατεύουν τα ελαστικά απελευθερώνοντας την θερμότητα γρηγορότερα. Επίσης συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου από 3-5%. Η νέα σειρά A-SHINE είναι αυτοκαθαριζόμενη (τύπου Durabright) και παραμένει εντυπωσιακά αστραφτερή με απλό πλύσιμο.

 

 

Προμηθευτείτε τα προϊόντα μας σε οποιαδήποτε περιοχή και αν βρίσκεστε μέσω του δικτύου συνεργατών μας.

 

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 2.500 τ.μ. στη περιοχή Β’ΚΤΕΟ στη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο μας έχετε την ευκαιρία να δείτε την έκθεση με όλα τα προϊόντα μας καθώς και μέρος της αποθήκης μας. Η εταιρεία διαθέτει και δεύτερο αποθηκευτικό ιδιόκτητο χώρο 3.000τ.μ. στο Καλοχώρι Θεσ/νίκης.