ΕΛ.Β.Ε ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Η εταιρία ΕΛ.Β.Ε. ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. βρίσκεται στο χώρο των ελαστικών για περισσότερα από 30 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών η ΕΛ.Β.Ε. ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διανομής ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων για τους συνεργάτες της.

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στη λύση των προβλημάτων σας.

Για αυτό επιστρατεύουμε όλη μας τη γνώση και την ενέργεια στην εξεύρεση και την επιλογή των πιο αξιόπιστων προϊόντων για τη δική σας περίπτωση.

Η στρατηγική επιλογή της εταιρίας είναι η μαζική αγορά ελαστικών ώστε να πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή τόσο στις κορυφαίες μάρκες όσο και στα προϊόντα εισαγωγής μας.

Στην ΕΛ.Β.Ε. ΣΑΚΙΖΛΗΣ Α.Ε.

θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και μια σειρά προϊόντων εισαγωγής από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες παγκοσμίως. Όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας ISO, TUV,DOT, ECE.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ:

 

   
Η μάρκα Semperit κατάγεται από την Αυστρία και ανήκει στον όμιλο Continental από το 1985, προσφέροντας ελαστικά κορυφαίας ποιότητας. Η δύναμη της είναι τα ελαστικά ειδικών απαιτήσεων όπως τα καινοτόμα «alpine proven» ελαστικά, κατάλληλα  για δρόμους με πολλές στροφές και κλίσεις. Η οδήγηση στο βουνό γίνεται εύκολη με την τεχνολογία που αναπτύχθηκε ειδικά βάσει των απαιτητικών συνθηκών οδήγησης στις Άλπεις.

 


Είναι η κορυφαία μάρκα χειμερινών ελαστικών στον κόσμο και η πρώτη στη δημιουργία χειμερινών ελαστικών. Εκτός από το εξαιρετικό κράτημα στο βρεγμένο, τα ελαστικά Nokian είναι επίσης αθόρυβα και οικονομικά, διαθέτοντας άριστους δείκτες σήμανσης στις ετικέτες της Ε.Ε.

Οι ίνες Aramid, το ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αλεξίσφαιρων γιλέκων, σκληραίνουν και ενισχύουν τα πλευρικά τοιχώματα των ελαστικών, ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά και σε κοψίματα.

 


Το πρώτο και μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής φορτηγών ελαστικών της Κίνας. Παράγει επίσης βιομηχανικά ελαστικά και ελαστικά γερανών και φορτωτών κατέχοντας πολύ μεγάλη μερίδα αγοράς λόγω της εξαιρετικής ποιότητας. Τα πέλματά της αναγομώνονται πλήρως, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα της κατασκευής και της γόμας ενώ παρέχεται από την εταιρία μας εγγύηση καλής λειτουργίας όπως ισχύει για όλες τις Ευρωπαϊκές εταιρίες. Πρόκειται για ιδανική λύση μείωσης του κόστους και αύξησης της αποδοτικότητας.

 

     
Η Radar καλύπτει με την πλήρη γκάμα των ελαστικών της όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εξαιρετική ποιότητα των ελαστικών Radar αποδεικνύεται από τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο και στην οικονομία καυσίμου ενώ η γκάμα στα εκτός δρόμου 4Χ4 ελαστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

    
Αναμφίβολα μία από τις εντυπωσιακότερες ζάντες αλουμινίου φορτηγών, σφυρήλατη, με ελαφρύ κράμα που συνδυάζει την ποιότητα με την εμφάνιση. Παράγονται στην Taiwan,σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο. Πρόκειται για κάθετη μονάδα παραγωγής που συλλέγει τις πρώτες ύλες και τις μετατρέπει σε τελικό προϊόν.Έχουν το μισό βάρος από τις σιδερένιες ζάντες ενώ προστατεύουν τα ελαστικά απελευθερώνοντας την θερμότητα γρηγορότερα. Επίσης συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου από 3-5%. Η νέα σειρά A-SHINE είναι αυτοκαθαριζόμενη (τύπου Durabright) και παραμένει εντυπωσιακά αστραφτερή με απλό πλύσιμο.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρία ΕΛΒΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας και στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτικής της δομής και της εσωτερικής της επικοινωνίας, αποσκοπώντας πάντα στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, αποφάσισε να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015. Ταυτόχρονα η εταιρία αποφάσισε να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 39001:2012 με στόχο να μειώσει και να εκμηδενίσει τους θανάτους και τους σοβαρούς τραυματισμούς, που προκαλούνται από τροχαία συμβάντα. Για να επιτύχει τα παραπάνω, η εταιρία επιδιώκει:

 • μεγαλύτερη απόδοση, σε σχέση με το τι μπορεί να επιτύχει με απλή εφαρμογή της νομοθεσίας
 • την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου που επηρεάζει σε θέματα Ποιότητας & Οδικής Ασφάλειας.

Το ενιαίο Σύστημα της εταιρίας σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της Επιχείρησης και τις Νομικές και Κανονιστικές Απαιτήσεις της ισχύουσας Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας με πεδίο: 

Α) την εμπορία ελαστικών τροχοφόρων οχημάτων παντός τύπου, ζαντών, βελτιωτικών εξατμίσεων, αναρτήσεων καθώς και αξεσουάρ παντός τύπου,

B) την οδική μεταφορά προσωπικού και εξοπλισμού για υπηρεσίες service ελαστικών (βουλκανιζατέρ) και οδικής βοήθειας αλλαγής ελαστικών.

Η ικανοποίηση και η εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των πελατών, μέσω της εκπλήρωσης καθορισμένων προδιαγραφών ποιότητας και η συνέπεια στις παραδόσεις αποτελούν βασικές αρχές της εταιρίας. Γενικός στόχος είναι η προσφορά στους πελάτες της εταιρίας υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ωφέλειας. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία επιδιώκει:

 • τη δημιουργία βάσης για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών της, έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό
 • την ελαχιστοποίηση του αριθμού των συμβάντων που μπορεί να επηρεάσουν τη συνέχεια των επιχειρησιακών διεργασιών, καθώς και την κατά το δυνατόν μείωση των επιπτώσεών τους.
 • Τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος και της λειτουργίας της Επιχείρησης με την αποτελεσματική χρήση των παρακάτω εργαλείων : 
  • Καθορισμός και ανασκόπηση στόχων ποιότητας & οδικής ασφάλειας.
  • Ανασκόπηση Διοίκησης
  • Εσωτερικές Επιθεωρήσεις
  • Διορθωτικές και Προληπτικές Ενέργειες
  • Συστηματική ανάλυση δεδομένων που προκύπτουν από τα Αρχεία.

Στα πλαίσια αυτά η ΕΛΒΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.:

 • Δεσμεύεται να τηρεί την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία
 • Προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερα από όσα περιμένουν.
 • Διατηρεί μία μόνιμη επαφή με τον πελάτη και πέραν των συμβατικών της υποχρεώσεων.
 • Παρακολουθεί διαρκώς όχι μόνο τις σημερινές ανάγκες των πελατών της αλλά και τις ανάγκες που πρόκειται να αποκτήσουν στο μέλλον.
 • Ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στον τομέα ευθύνης τους και να υποβάλλουν προτάσεις για τη βελτίωση των διαδικασιών της, το εκπαιδεύει και ο επιμορφώνει διαρκώς
 • Θεωρεί όχι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και επιθυμητή κάθε καλόπιστη κριτική των συνεργατών και πελατών της που αφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών της.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων έχουν πραγματοποιηθεί στην τεκμηρίωση του Ενιαίου Συστήματος όλες οι απαραίτητες αναφορές. Μέσω του συστηματικού σχεδιασμού, του ελέγχου των διαδικασιών και της συνεχούς βελτίωσης όλων των δραστηριοτήτων, εκπληρώνονται οι αρχές της εταιρείας.  Η Διοίκηση δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνεται απαραίτητη για την υλοποίηση των εργασιών της. Κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της δικής του εργασίας και είναι επιβεβλημένο να συμβάλλει στη διαχείριση της ποιότητας και την επίτευξη των καθορισμένων στόχων. Για το λόγο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, ενημερώνονται σχετικά με το Ενιαίο Σύστημα και ενεργούν αποδεδειγμένα σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες.

Θεσσαλονίκη, 05.01.2021 
(έκδοση 2 )

Για την ΕΛΒΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.
η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Προμηθευτείτε τα προϊόντα μας σε οποιαδήποτε περιοχή και αν βρίσκεστε μέσω του δικτύου συνεργατών μας.

 

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 2.500 τ.μ. στη περιοχή Β’ΚΤΕΟ στη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο μας έχετε την ευκαιρία να δείτε την έκθεση με όλα τα προϊόντα μας καθώς και μέρος της αποθήκης μας. Η εταιρεία διαθέτει και δεύτερο αποθηκευτικό ιδιόκτητο χώρο 3.000τ.μ. στο Καλοχώρι Θεσ/νίκης.